| | | | |

Lastenvaatteiden ompelua aloittelijoille

 

 

Syksy on taas täällä, ja aika miettiä uutta harrastusta? Kuten jo aiemmin vihjailin, olen tänä syksynä hetken aikaa myös opettaja.

Kiinnostaako sinua lastenvaatteiden ompelu? Löytyy ehkä ompelukone, mutta rauhallisen hetken, saati kunnon opastus puuttuu? Oletko haaveillut ompelevasi lapselle pipon, paidan, housut tai mekon? Ehkä jopa haalarin, haaveillut kaavan muokkauksesta tai miettinyt ihan vaan ompelua innostuksen mukaan.

Tämä kurssi on juuri sinulle! Pidän ompelukurssin nimenomaan lastenvaatteiden ompelusta, ja nimenomaan juuri aloittelijoille. Autan niin koneen langoituksessa, lastenvaatteiden mitoituksessa, erilaisissa kanttauksissa ja tikkauksissa, ompelujärjestyksissä ja kaavojen valinnassa. Opetellaan vähän kaavojen muokkausta omiin tarpeisiin, sekä käydään läpi erilaisia materiaaleja, ompelutarvikkeita ja juuri sinun kysymyksiäsi ompelun aloittamiseen tai lastenvaatteisiin liittyen. Kurssi sopii sinulle myös, jos haluat tulla korjaamaan tai uudistamaan jo kaapista löytyviä lastenvaatteita!

 

Lastenvaatteiden ompelukurssi alkaa Hämeenlinnassa Vanajaveden opistolla 10.10.2018.

Kurssi on keskiviikkoisin 17-20:00 Tavastian ammattiopiston tiloissa.

Sisältyy 8 opetuskertaa, eli yhteensä 28 oppituntia.

Kurssille ilmoittautuminen avautuu torstaina 9.8, ja kurssille voi ilmoittautua kätevästi netistä.

 

Nähdään siis yhdessä ommellen!

Samankaltaiset artikkelit

3 Kommenttia

  1. Voi että, olisi niin kiva päästä kurssille, mutta me asutaan liian kaukana. Ihanaa kurssia minunkin puolestani! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *