Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Villahousut lapselle, helppo ohje

10.2.2018

 

Ihan vain #housuhelmikuun inspiroimana neuloin ensimmäiset villahousut lapselle. Oikeastaan neuloin nämä ystävän lapselle koossa 74/80 cm, ja nämä on neulottu mukavan paksulla Kehrän Lauri langalla. Sain lankaa suoraan valmistajalta testiin, ja en ollutkaan pitkään aikaan neulonut tästä paksuudesta. Housujen teko sujui siis kuin itsestään paksuhkolla langalla.

 

Sanoisin, että tämän helpommaksi ei villahousujen neulominen tule. Villahousut voi neuloa todella helposti joko sukkapuikoilla, tai pyöröpuikoilla esim magic loop tekniikalla. Halutessaan lahkeetkin voi neuloa kaksi yhtä aikaa, kuten itse neuloin. Kirjoitin teille kuitenkin ohjeen, jossa lahkeet neulotaan yksi kerrallaan, mutta tätä on helppo soveltaa myös kahden lahkeen tekniikkaan.

Jos osaa neuloa oikein ja nurin, tehdä lisäyksiä ja kavennuksia, niin siinä onkin kaikki mitä tarvitaan. Kannattaa siis käydä työhön, sillä nämä ehtii neuloa hyvin vielä #housuhelmikuu aikana!

Ohje helppohin lapsen Virta villahousuihin on siis ladattavissa TÄSTÄ.

Ohje on PDF muodossa, ja sen voi tallentaa omiin kirjanmerkkeihin, tai sen voi vaikka tulostaa. Ohje löytyy myös Ravelrystä.

 

 

Tämä villahousujen ohje on siis neulottu Kehrän Lauri langasta. Neuletiheys on 18 silmukkaa 10 cm leveydellä, ja housut on neulottu 3 mm (resoreissa) ja 4 mm puikoilla.

Minä tein nämä siis noin 8kk vauvalle, koossa 74/80. Nämä lähtevät lahjaksi, ja olenkin pahoillani etten saanut näistä sovituskuvia. Laittakaa joku kuitenkin #housuhelmikuu ja #mehukekkeritkässävuosi tunnuksilla Instagramiin jos käytätte ohjetta, kuulisin ja näkisin mielelläni miten ohje toimii teillä muillakin! 🙂

 

Langat saatu testattavaksi Kehrä tuotteet, Tammer-Tukku.

 

 

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:
6 kommenttia
  1. Ihanan simppeli malli ja kauniit värit! Varmasti menee kokeiluun 🙂

   1. Oi miten kiva kuulla Linda! Ja totta tosiaan, ohje on ihanan simppeli, ja silti väreillä voi leikitellä vaikka miten paljon 😉

  1. Aloitin tekemään noita villahousuja ja heti tuli ensimmäinen pulma vastaan. Ei oikeen täsmää nuo silmukkamäärät resorissa, väkisin tulis ensimmäiseksi ja viimeiseksi oikeat silmukat eli 4 oikeeta peräkkäin kun tekee pienintä kokoa 90silmukalla….

  1. oooh i love this so much!!
   would you care to write this pattern in English?
   thanks so much and have a lovely day 🙂

  1. Hei osaatko sanoo miten ohjeesta sais tehtyä krskoselle sopivan kun ajattelin adlibriksen baby merinosta tehdä?

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.