Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Talvipuutarhassa

14.1.2015

IMG_2515

IMG_2537

 

Ompelin jo pari viikkoa sitten tästä Käpysen Talvipuutarhasta itselleni tunikan. Tunnin työnä leikkuu ompelu ja viimeistely, ja palkinnoksi heti yksi suosikkitunika. Kangas on Unikuun Jenni Mäensivun käsialaa, ja se oli osa syksyn Roosa-nauha kampanjaa. Minä ihastuin printin monipuoliseen ja aikuismaiseen kuosiin. Tästä kun saisi erilaisilla leikkuusuunnitelmilla myös aivan eri näköisiä mekkoja.

Kaavan muokkasin taas itse peruskaavasta. Edellisestä vesiputouspääntiemekostani joku teistä tiedusteli kaavavinkkiä, ja nyt löysin vihdoin pinterestistä sopivan kuvan muillekin muokkausavuksi, itse menin vaan näppituntumalla. Toivottavasti tämä auttaa teitä muita asian kanssa pähkäileviä. Peruskaavaksi kelpaa joku itselle sopiva peruspaidan kaava, kannattaa toki pidentää helmaa mikäli haluaa tunikamallisen.

“Resorit” tein miehustakankaasta, samoin kuin helman resorin. Etuosan pääntien jätin huolittelematta, sillä käänne on sen verran leveä nurjalle että laskeutuu sinällään mukavasti. Pienen käänteen taitoin keskelle taakse, ja päälle tikkasin Mehukekkerit-ompelumerkin. Tämä oli ainoa ompelukoneella ommeltu asia koko tunikassa. Siisti näinkin, vaikka taaksekin olisi voinut jättää hieman enemmän taittovaraa. Seuraavaan sitten 😉

 

Vesipääntieputouksen kaava
Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:
2 kommenttia
    1. Hei, näyttää niin hyvältä. Ja hauskaa että idea kuosin monipuolisuudesta onnistui.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.