Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Raitaa ja salmiakkia

15.12.2014

IMG_1494

IMG_1557

 

Olen ihastunut murrettuun keltaiseen. Noshin raita oli ollut kangaskaapissa jo jonkin aikaa odottamassa inspiraatiota, ja kun lähes samaan sävyyn ilmestyi salmiakkia, oli nämä toki yhdistettävä. Omaan tunikaani kokeilin kaavoittaa vesiputouspääntietä. Tämä onnistui ihan mukavasti ottaen huomioon, että leikkasin suoraan kankaalle sommitellen. Silti tästä tunikasta on tullut suuri suosikkini.

Leggingsit tein omalla vanhalla kaavallani. Mitä sitä nyt hyvää muuttamaan, ja näitäkin olen pitänyt tiuhaan jo monta viikkoa. Lapset saivat samoista kankaista mekot, ainoastaan mies on nyt jäänyt vaille uusia vaatteita. Ehkä joulu pelastaa hänet? 😉

 

IMG_1491

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:
2 kommenttia
    1. Oo mikä ihanuus! Tuo tunika on inana! Olisin kaavaa ollut vailla, mutta sitä sinulla ei tainnut olla, harmi! Tuo on malliltaa juuri sellainen josta olen salaa haaveillut…

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.