Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mekkosuunnittelija

19.10.2014

IMG_9892

IMG_9874

IMG_9866

IMG_9864

 

Perjantai-illan ompeluhaasteena oli ommella vaate, jossa on kovaa ja pehmeää. Lapsi halusi itselleen mekon, ja yhteisen kangasvalintamme jälkeen hän tarkkaan valitsi kankaaseen sopivat napit. Illan puolitoistatuntisen ompelun jälkeen tuloksena oli lapsellekin mieluisa mekko, jonka heiluva helma innostaa hyppimään ja tanssimaan.

Kaikki lapsen valitsemat napit päätyivät samaan nappilistaan. Siinä ne toimittavat virkaansa sulassa sovussa, ja tuovat eloa myös koko mekkoon. Kangas on yhtenäinen pala, ja sen valmistaja on Miszkomaszko,  ja se on ostettu Käpyseltä. Mekkoon riitti 60 cm pala, josta jäi jäljelle vain pieniä suiruja. Helman leikkausta vielä mietin, mutta lapsi oli tyytyväinen tähänkin ratkaisuun joten se kelvannee ainakin nyt näin alkuun.

 

IMG_9851

IMG_9869

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.