|

Neljän sauman kesämekko

Marimekko mekko IMG_6942 mekko2

Kuukausi sitten vaihdoin ystäväni kanssa kankaita. On aina hienoa saada uusia kankaita samalla kun luopuu omistaan. Kumpikin voittaa, ja uusista materiaaleista saa aina uutta inspiraatiota.

Töiden aloituksen kunniaksi ompelin maanantai-iltana itselleni vielä yhden kesämekon. Kangas on ilmeisesti Marimekkoa, ja tuntuu puuvilla-viskoosisekoitteelta. Erittäin laskeutuvaa ja joustavaa siis. Hihojen inspiraatio tuli suoraan Tehtaamosta, ja helman mitta vihdoin täydellinen. Syksyllä alle sopii myös leggingsit, eikä se kesä näytä tähän vielä edes loppuvan.

Tein myös pienen lupauksen facebookissa. Elokuun ja syyskuun kangaslakko alkoi nyt, ja mahdollisesta kirppariostoksesta ompelen facebookiin arvottavaksi kestorättejä. Mikäli haksahdan ihan kangaskauppojen uusiin kankaisiin, on luvassa lastenvaate arvottavaksi jokaisesta uudesta kangasmetristä. Eli onnea teille ja minulle. Tällä hetkellä taistelen Noshin ja Käpysen uutuuksia vastaan, mutta en todellakaan aio taipua heti ensimmäisellä viikolla, varsinkaan kun kaapeissa on erittäin hyviä kankaita vielä ommeltavaksi. Tätä taistelua voi siis seurata facebookissa, ja toivottavasti saan teiltä edes jonkinlaista tukea yritykselle 😉

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *