Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesäpaitoja

22.5.2014

Kesä yllätti tämän ompelijan. Lapsi pyysi uusia t-paitoja itselleen, joten olihan se ommeltava. Vasta nyt tajusin ommelleeni kaikki paidat PaaPiin kuoseista. Hullaannuin hieman Kankaiden yössä, ja näin nämä pääsivät nopeasti käyttöönkin.

Kolmioista tuli suosikkini. Näistä ei jäänyt yhtään tämän paidan ja oman pinviinipaitani jälkeen. Ihanan pehmeää luomupuuvillaa, lapsikin tykkäsi niin paljon että ehti tahrata paidan ennen ensimmäistäkään sovituskuvaa.

IMG_3769

IMG_3768

IMG_3829

IMG_3847

IMG_3773

 

Hipun puutarhasta tein perus t-paidan. Tästä tuli oma suosikkini, ja lapsi tykkäsi kun on kuulemma samanlainen kuin naapurin pojalla. Eli ilmeisesti pinkkiä kautta ei ole meille heti odotettavissa. Sen sijaan näiden kuvien jälkeen hidas äiti tajusi varata kuitenkin parturin!

Linnutkin pääsivät käyttöön. Tein 3/4 hihallisen, sillä joskus kesäaamuina on vielä yllättävän viileää. Näiden kanssa harmaat leggingsit menevät paremmin kuin hyvin!

Tämänkin setin jälkeen lapsi jäi kaipaamaan lisää kesäpaitoja. Kuulemma ei halua käyttää mekkoja, vaan t-paitoja. No kangaskaapit alkavat olla kesäkankaista jo aika tyhjiä, joten saa nähdä taipuuko tämä ompelija lapsen toiveisiin. Ehkä kierrätysmateriaalista ne seuraavat?

IMG_3780

IMG_3778

IMG_3776

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.