| |

Kirjoneulesukat Austermann Step langasta

IMG_8927

IMG_8925

 

Nämä hipovat täydellisyyttä. Neuloin näihin lauantaiaamun hitautta, syksyn ruskaa, aivojeni toimimattomuutta ja rauhallisuutta. Hiljaa hyvää tulee, ja rauhallisuus tiellä pitää.

 

Lanka on äärimmäisen pehmeää, ohutta ja oikeastaan parasta sukkalankaa sekä neulottavaksi että jalassa pidettäväksi. Austermann Stepp sisältää myös käsiä ja jalkoja hoitavia Aloe Vera ja Jojoba-öljyjä, ja se tuntuu. Ohuen langan pehmeys on jotain niin viehättävää, mitä ei paksummissa langoissa vain ole. Vaikkakin tätä joutuu neulomaan paljon pidempään pienemmillä puikoilla. Paksummalla langalla kun olisi tullut valmista jo aiemmin. Kerä on riittoisa, joten näiden valmistuttua aloitin toki jo uudet työt puikoille. Enhän minä lauantaiaamun terapiaani voi vielä lopettaa.

 

IMG_8934

 

Kuten sanottua, nämä hipovat täydellisyyttä. Malli on Puikkomaisterin sukkakirjasta, josta lisää jo aiemmassa postauksessani. Ensimmäisessä huomaan pari kuviovirhettä, ja toisessa sukassa taas käsialani oli paikoin hitusen liian löysää. Kuviovirheitä silitys ei korjaa, mutta käsialan vaihteluun kunnon höyrytys onneksi auttaa. Lapset naureskelevat eripari sukilleni ja minä silitän niitä onnessani nukkumaan mennessä.

 

Olen aina ajatellut ettei minulla ole hermoja tai kärsivällisyyttä näin pitkäjänteiseen kirjoneuleeseen. Lopulta huomasin kuinka rentouttavaa onkaan viipyä saman työn ääressä pitkään, oikein odottaa sen valmistumista ja neuloa pari riviä vielä lisää.  Kun ei kaikessa tarvitse olla aina niin kiire. Voi vaan antaa työn viedä ja jännittää sen valmistumista vähän lisää.

 

Yhteistyössä Lankasatama

ja Kustannusosakeyhtiö Moreeni

 

IMG_8962

Samankaltaiset artikkelit

6 Kommenttia

  1. Voi miten ihanat ♡ Tosi kiva väriyhdistelmä! Mua alkoi taas harmittaa, etten osaa neuloa ja nyt kun näitä katselen, niin tekis kyl mieli tarttua puikkoihin ja opetella =)

    1. Kiitos Johanna! Nämä on todella ihanat, olen itsekin yllättynyt että osasin tehdä nämä. Aina voi aloittaa neulominen, itsekin pidin 10v tauon ja nyt taas sujuu ☺

    1. Kiitos Tiia, ja oli tosiaan mukava tavata. Kiitos myös kaikista vinkeistäsi, ilta oli oikein antoisa! 🙂

  2. Kiva ilta oli eilen ja se on mukavaa kun saatiin lista mukana olleista. Tässä blogissa en ollut aiemmin käynyt mutta nyt tulen uudestaankin.

    1. Kiitos Kristiina sinullekin, ilta oli tosiaan oikein mukava, ja kiva kuulla että blogi on mielenkiintoinen. Tulen vierailulle myös sinun blogiisi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *