Kuntavaaliehdokas Veera Jussila

 

001_FB4P9019_pieni

 Aulanko

 

Olen Veera Jussila, kahden lapsen äiti Hämeenlinnasta. Mehukekkerit on minun kolmas lapseni, käsityöläisen lifestyle-blogi. Blogissani jaan ohjeita erilaisiin kierrätyksiin, käsitöihin, kasvisruokailuun ja lasten kanssa askarteluun.

 

Olen 35-vuoden kokemuksella nähnyt niin Keski-Suomea, Savoa kuin Pirkanmaatakin ennen muuttoa Hämeenlinnaan perheeni kanssa. Pidän Hämeenlinnan luonnosta, loistavasta sijainnista ja kaupungin ihmisläheisyydestä. Paljon on kuitenkin vielä tehtävää. Lähdin ehdolle kuntavaaleihin Hämeenlinnan Vihreänä voidakseni taata varsinkin lapsiperheille inhimillisempää arkea, sekä tulevaisuutta jossa ennaltaehkäisemme, emmekä vain paikkaa ongelmia.

 

arki

 

Tärkeimpänä vaaliteemanani on siis koulutus ja kasvatus, sekä kulttuuri. Hämeenlinnan Vihreiden vaaliteeman mukaisesti ryhmäkokoja ei kasvateta, ja on tärkeää huolehtia tilojen terveellisyydestä niin lapsien kuin työntekijöidenkin näkökulmasta. Tehdään Hämeenlinnasta hiilineutraali kunta ja huolehditaan kuntalaisten tasa-arvoisesta kohtelusta ja joukkoliikenteen kehittämisestä, ennemmin kuin parkkipaikkojen lisäämisestä keskustaan.

 

Tärkeintä on ennaltaehkäistä syrjäytymistä, hoitaa uusien asukkaiden kotoutuminen mahdollisimman hyvin ja huolehtia että pienten ja heikkojen ääni tulee myös kuuluviin.

 

Yhdessä saamme tehtyä näistä vaaleista meidän näköisemme. Suosittelen lukemaan vastaukseni vaalikoneista ja nykäisemään minua hihasta kaupungilla tai harrastuspaikoilla. Juttelen asioista mielelläni, ja kuuntelen kaikkia toiveita Hämeenlinnan kehittämisen suhteen. Voit myös lahjoittaa tukesi kampanjalleni, ja kaikki mahdollinen tuki käytetään suoraan kampanjatyön kuluihin, esim. sosiaalisen median markkinointiin ja tapahtumissa jaettaviin käyntikortteihin ja muihin markkinointimateriaaliin.

 

Tiedustele lisää sähköpostilla info(at)mehukekkerit.net tai facebook-sivujeni kautta.

 

luomme