Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Käsityökurssit ja ohjeet

Kiinnostaisiko sinua tilata käsityökurssi, tai yksilöllinen käsityö työyhteisöllesi tai yrityksellesi?

Olen Veera Jussila, vaatemuotoilija ja sisällöntuottaja, valokuvaaja, neulesuunnittelija ja yrittäjä. Ihana nähdä sinut täällä!

Teen käsityöohjeita ja -neuvontaa, sisällöntuotantoa (blogi ja sosiaalinen media) ja -markkinointia, sekä muuta taiteellista luomista. Tähän kuuluu esimerkiksi isommat käsityöprojektit tilauksesta toisille yrityksille tai vaikka kaupungillekin. Keskityn siis ompeluohjeisiin ja neuleohjeisiin, käsityökursseihin ja blogin kehittämiseen.

Haluisitko rentoutua käsitöiden parissa, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Pidän kursseja Etelä-Suomen alueella (Hämeenlinna-Lahti-Riihimäki-Hyvinkää-Lempäälä) tilausten ja toiveiden mukaan. Myös neulekurssit ovat mahdollisia. Niissä olen erikoistunut lasten neuleisiin ja asusteisiin, sekä varsinkin ylhäältä alas neulottaviin malleihin.

Minulta voi siis tilata käsityöohjeita lehtiin, nettiin tai muihin julkaisuihin. Tarvittaessa myös valokuvaan tai videoin ohjeen. Lisäksi minut voi tilata kurssin vetäjäksi, puhumaan käsitöistä tai innostamaan vaikka työyhteisöä yhteisiin käsityöhetkiin.

Teen myös tilauksesta isompia ompelutöitä (poislukien mittatilaus- ja korjausompelu). Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä lisää! Minut tavoittaa osoitteesta info@mehukekkerit.net

Tehdään käsitöitä siis yhdessä jatkossakin!