Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mehukekkereiden suosituimmat ohjeet kautta aikojen

30.11.2019

Olen ilokseni saanut tehdä tätä käsitöiden täytteistä blogia jo melkein viisi vuotta. Sinä aikana olen tehnyt ohjeita itselleni, teille ja teidän toiveistanne. Olen kuvannut videoita, valokuvannut, kirjoittanut, editoinut, ideoinut, ommellut, neulonut, virkannut, askarrellut ja julkaissut. Tämä on ollut suuri ilo!

Mehukekkerit suosio

Nyt joulukuun kunniaksi kävinkin koko Mehukekkereiden historiaa läpi. Blogissa on käynyt paljon ihmisiä! Tarkemmin sanottuna lähes 650 000 yksittäistä käyttäjää ja 1 700 000 sivunkatselua. Luvut ovat koko ajan nousevia, ja marraskuussa eräällä viikolla kävi jopa 10 000 yksittäistä kävijää. Tämä on paljon, kiitos siitä!

Koostin nyt siis listauksen suosituimmista ohjeistani. Joulukalenterin mukaisesti julkaisen Mehukekkerit FB-sivulla joka päivä yhden teidän suosikkinne, ja jouluun mennessä kasassa on siis kaikki blogin suosituimmat postaukset. Julkaisen kuvakaappauksia ohjeista myös Insta stooreissani, eli tervetuloa seuraajaksi molempiin!

Päivitän samalla postauksia myös tänne. Joulun jälkeen täältä löytyy siis kootusti vuosien 2014-2019 suosituimmat Mehukekkerit-käsityöohjeet.

Kovimmat fanit voivat tehdä esim bingon, kuinka monta ohjetta ovat jo kokeilleet, tai onko kaikkia suosittuja ohjeita edes luettu itse?

Sen voin myös paljastaa, että ohjeet eivät tokikaan jää tähän. Uudistuksia on vielä luvassa, mutta ohjeita tulee yhä ensi vuonnakin!

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.