Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Erilaisia huivimalleja

4.4.2018

No hei hoi #huivihuhtikuu! Keväiseen sesonkiin huivit sopivat kuin nenä päähän, ja oikeastaan Suomen oloissa huiveja voi käyttää huoletta koko vuoden. Huiveja on leveitä, pitkiä, shaaleja, ohuita, kapeita, pitsisiä, frillamaisia, helppoja, aikaa vieviä, raitaisia, nyplättyjä, neulottuja, virkattuja, ommeltuja ja kaikkea siltä väliltä. Niitä voi tehdä itselle, lapselle, puolisolle, lahjaksi tai vaikka nukelle.

Eli #huivihuhtikuu on mahdollisuuksien kuukausi!

 

Olen koonnut Pinterestiin huivikansion ihan tätä kuukautta varten. Sinne löytyy varmaan paljonkin uusia huiveja, sillä kuten sanoin, on niissä vain mielikuvitus rajana. Ja jotta kuukausi pääsee kunnolla vauhtiin, lisätkää kaikki kuvanne jälleen Instagramissa tunnisteilla #huivihuhtikuu ja #mehukekkeritkässävuosi

 

Aikaisempia huiviohjeita ja postauksia löytyy toki minultakin. On raitahuivi lapselle, huivi ommellen ja toki se tärkein, eli pipo huivin kaveriksi!

Miellyttääkö sinua siis pitsihuivi, raitahuivi, silkkihuivi, tuubihuivi vai ohut puuvillainen kolmiohuivi? Vinkkaa siis vaikka oma ohje kommentteihin, jos sinulla on mahtava huiviohje palvellut vuodesta toiseen, tai uusi ja uljas keväinen huiviohje. Ihanaa huivihuhtikuuta!

Liukuraitahuivi merinovillasta
60
Liukuraitahuivi merinovillasta
00
cafenoHut: Colour block scarf with pompoms in peach, olive & grey - pattern is in Mollie Makes Issue 47. Bufanda de colores con pompones.
10
Bee Cowl - Free Pattern-love the mixture of honeycomb and cables - worsted weight.
40
Mix & match the triangle shawl sections with each other!!
20
Ravelry: mustaavillaa's City Block Shawl: Ravelry: mustaavillaa's City Block Shawl
40

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.