Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

#housuhelmikuu päättäjäiset

28.2.2018

 

Oliko #housuhelmikuu haasteellinen? Mitä kaikkea ehdit tekemään, vai jäikö tällä kertaa tavoite saavuttamatta?

Minä tein kuun alussa housut itselleni, sen jälkeen pinon uusia housuja lapselle, yhdet villahousut, säärystimet ja housut myös miehelle. Toteuttamatta jäi pitkään listalla olleet alushousut, jotka täytyy kyllä toteuttaa jonain toisena kuukautena.

Tämä #housuhelmikuu ei ollut Instagramissa aivan niin inspiroiva kuin #jämätammikuu , mutta tulosta saatiin silti erittäin mukavasti. Tälläkin hetkellä peräti 69 julkaisua kuukauden tunnisteen alle ja uusia ehtii toki vielä mukaankin. Hyvä me!

Tästä jatkuukin sitten jo #paitamaaliskuu . Se vasta onkin ainakin minulle inspiroiva, sillä paidoissa voi leikitellä ja niitäkin tarvitaan arjessa. Varsinkin villapaitoja on tulossa ja niihin ohjeita, sen lupaan jo nyt. Eli seuraa mukana, ja minun Insta Storiesista onkin päässyt jo kurkkaamaan mitä #paitamaaliskuu saattaa pitää sisällään 🙂

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:
1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.