Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Henkilöbrändäys ommellen #nakkikoru

30.4.2017

PINGHelsinki

 

Parhaat ideat saapuvat yleensä naurun myötä. Vuosi sitten inspiroiduin, verkostoiduin ja sain uutta puhtia oman työni kehittämiseen PING Helsinki tapahtumassa. Saimme myös ystäväni Päivin kanssa aivan loistavan idean brändätä hänet, sekä toki Nakit ja Mutsi blogi siinä samalla.

 

Lupasin palata nakkien kanssa asiaan niin pian kuin mahdollista. Kokeilin virkkausta, neulomista ja vielä lisää virkkausta. Mikään niistä ei oikein tuntunut luontevalta, ja viimeistään siinä vaiheessa kun tämän kevään PING Helsinki ilmoitti taas tulostaan, tuli minulle kiire. Lopulta päätin ommella, olenhan minä ompelija ja se on omaa lajiani kaikkein eniten.

 

Kokeilin ruskeita, vaaleita ja lopulta ei minkään värisiä nakkeja. Ja lopulta se löytyi. NOSHin fasaanin sävyinen joustocollege oli kuin tehty nakkeihin. Ompelin kolme pitkää pötköä saumurilla, joita täyttelimme yhdessä lasten kanssa. Nakit saivat lisää muotoa vielä ompelukoneen neulan alla, ja vauhtiin ne pääsivät perjantaina. Tällä kertaa olin tapahtumassa omaan työhöni liittyen, en niinkään bloggaajana. Ja silti päivä antoi enemmän kuin uskalsin toivoa, myös itselleni henkilökohtaisesti.

 

ommellut nakit

Nakkikoru ja mutsi

 

Päivin persoonalla kokonaisuus voitti myös palkinnon toisena illan parhaana asuna. Enemmän siinä voitti kuitenkin henkilöbrändäyksen kokonaisuus, kuin pelkät nakit. Vaikka pakko sanoa, että parhaat vegaaniset nakit ne olivatkin. Kevyet, ilmavat, käsintehdyt lapsityövoimaa käyttäen, ja taatusti ainutlaatuiset.

 

Elämä on oikeasti aika juhlaa. Nakkeja, ystäviä, rakkautta ja potkaisuja perseelle. Rohkaisun sanoja, haleja ja yhdessä tekemistä. Kiitos nakit ja nakkitiimi!

 

(Ja vihdoin Blog Awards gaalaan on tullut harrastus-kategoria. Käythän siis ilmiantamassa Mehukekkerit ja muut suosikkiblogisi, jotta pääsemme juhlimaan käsitöiden sanomaa myöhemmin yhdessä!)

 

Mehukekkerit Veera

hotelliclarion

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.