Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Luomuisia t-paitoja miehelle

19.3.2017

paitoja miehelle

IMG_2852

punainen sählypaita

 

Mieheni toivoi minun ompelevan hänelle pitkästä aikaa t-paitoja. Nyt toiveena oli nimenomaan punaiset t-paidat, ja vielä tietyn punaiset. Normaalisti ompelut miehelle ovat jääneet korkeintaan raita t-paitoihin, joten yksivärinen punainen oli mukava raikastus tähän.

 

Miehen paidan kaava on vanha tuttu. Nyt tosin laskin hieman kädentietä ja lisäsin kappaleisiin hieman leveyttä. Pääntiet olisivat vaatineet resoria, sillä miehustakankaasta ommeltu pääntie jäi hieman kiristämään. Onneksi se ei kuulemma haittaa käyttötarkoitusta, eli juoksua oikeassa joukkueessa sählykentällä.

 

Kaupan päälle ompelin vielä raidallisenkin paidan. Kaikki kankaat on ostettu NOSHilta. Tasaisen tyylikäs (tylsä) insinööri sai siis yllättävän värikkään setin. Kerrankin!

 

raitaa miehelle

punainen t-paita

 

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.