Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hippalot 2016 tulevat!

16.6.2016

IMG_5925

IMG_5892

IMG_5889

IMG_5888

 

Yksi Hämeenlinnan parhaita puolia on laadukas lasten taidekasvatus, ja kesän kohokohtana lasten ikiomat festarit, eli Hippalot. Me osallistumme Hippaloille tänä kesänä jo viidettä kertaa, ja suosikkeja löytyy joka vuodelta. Vuosi vuodelta teema ovat vaihdelleet, lapset ovat kasvaneet ja olemme päässeet nauttimaan todella laadukkaista esityksistä ja työpajoista.

 

Tänä vuonna pääsimme ensimmäistä kertaa tutustumaan työpajaan jo ennen Hippaloita. Tämän vuoden teemana on VESI, ja se näkyy nyt jo kaikkialla. Luvassa on kalastusta, rantaleikkejä, veden tutkimista, norppaelokuvaa, värikylpyjä perheen pienimmille sekä myös mahtavaa klovneriaa ja sirkusta. Omat lapseni odottavat vesisotaa, Malttia ja Valttia, Pikku Papua, nukketeatteria ja sitä kaikkea festaritunnelmaa, joka valtaa perheemme vuosi toisensa jälkeen.

 

Hippalot järjestetään tänä vuonna jo 39. kerran, ja nyt ajankohta sijoittuu elokuun alkuun. Luvassa on siis 4-7.8.2016 Hämeenlinnan Verkatehtaan alueella lapsille ja koko perheelle tekemistä jokaiseen makuun. Me varustaudumme jälleen ihan mukavalla budjetilla, mutta parasta on toki myös ihan ilmaiset tapahtumat. Eli festareille pääsee ilmaiseksi, luvassa on paljon ilmaisia työpajoja ja joka päivä ilmainen konsertti päälavalla. Halutessaan Hippaloille pääsee siis ilman sen suurempia summia, ja Tampereelta ja Helsingistä junat tulevat ihan festarialueen kupeeseen.

 

IMG_5887

IMG_5928

IMG_5903

 

 

Koska olen Hippaloiden fani, sain sumplittua toisen lomapätkäni sopivasti festareiden ajankohtaan. Eilen lapset pääsivät jo tutustumaan Vaappujen Vaappu työpajaan, jossa valmistimme Souvenirs-blogin Niinan ja lasten kanssa aika loistavat Vaaput. Näillä kalastellaan mielikuvituskaloja, ripustetaan fasaanien iloksi takapihalle tai leikitellään kissojen kanssa auringon paisteessa. Kun tarjolla on askartelua ihan oman maun mukaan, saa meidän lapset aina puolelleen.

 

Tänä vuonna Hippaloille saapuu lauantaina myös HIP-designkuja. Suiston klubilla lapset pääsevät tanssimaan Dj:n soittamien rytmien tahtiin, samalla kun vanhemmat voivat tehdä ostoksia Lastenveetekarnevaaleilta. Tällöin myynnissä on siis kotimaisia lastenvaatteita, sekä on mahdollisuus tavata myös ihmisiä merkkien takana. Tämän lisäksi minä ehkä odotan eniten ruokarekkaa, sekä lelujen tuunauspajaa. Ja onpa paikalle tulossa myös valokuvaaja Piritta Lipiäinenkin. Loistavaa uudistumista ja iloista menoa koko perheelle!

 

Kai me siis nähdään Hippaloilla? Miten olisi yhteinen piknik?

 

Taidefestivaali Hippalot siis Hämeenlinnan Verkatehtaalla 4-7.8.2016

 

IMG_5915

IMG_5886

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:
2 kommenttia
    1. Hippalot, miten olinkaan jo ihan unohtanut, että ne tulevat taas! Olin siellä lasten kanssa viime vuonna ensimmäistä kertaa nuuskimassa ilmapiiriä ja kuuntelemassa Hämeenlinnan Jannen kirjajulkkareita. Jos saan seurakseni toisen aikuisen, taidan tosiaan tehdä paluun Hippaloille tänäkin vuonna. 🙂 Hämeenlinna sattuu olevan vielä sopivasti mökkimatkamme varrella.

      1. Moikka Kia, ei Hippaloita kannata unohtaa!! Suosittelen tosiaan päiväretkeksi, ja kyllä näillä kesteillä pärjää yksinäänkin lasten kanssa. Nyt on tulossa nimittäin sellaiset rantaleikit keskelle parkkipaikkaa, että jäänee lasten mieliin ihan varmasti. Toivottavasti nähdään Hippaloilla!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.