Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hellemekot sateisen kesän iloksi

29.7.2015

IMG_4132

IMG_4096

IMG_4133

 

Pari viikkoa sitten ompelin itselleni ja IsoSiskolle hellemekot. Hellettähän tässä on pitänyt, mutta onneksi on neuleita joiden kanssa mekkoja voi pitää näillä sateisillakin keleillä.

 

Näemmä on päiviä jolloin kaavoittamiseni ei mene aina ihan putkeen. Verson puodin kangasta oli kahteen mekkoon kyllä, mutta omassa mekossa olisi ollut muokkaamisen varaa enemmänkin. Nyt se tuntuu raskausmekolta, mutta toisaalta ehkä se on vain kesämekko joka kätkee alleen ne grilliherkut. Ja mansikkapiirakat.

 

Minun kuvat on muuten IsoSiskon ottamia. Jalusta ja neljävuotiaan napinpainallus on oiva yhdistelmä, ja tällä kertaa myös hänen mekkonsa kuvaaminen oli helpompaa näin päin. Onneksi lapsen mekko kuitenkin onnistui paremmin kuin hyvin.

 

IMG_4145

IMG_4090

IMG_4152

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.