Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesämekkoja sydämistä ja Riivaleista

13.6.2015

IMG_1598

IMG_1599

IMG_1592

Teen lähes kaikki ompelutyöt sarjatyönä. Kun kerran nostaa kankaat leikkuupöydälle, on helppo leikata ne jämätkin jo vaatteiksi ja ommella kaikki samoilla langoilla. Eli kun meillä mies sai paitoja, sai IsoSisko myös samalla kertaa kaappiin täydennyksenä kesämekkoja.

 

Pinkkejä sydämiä on toivottu jo jonkin aikaa. Heiluvat helmat, rypytystä hihoissa ja kasvunvaraa ensi kesäänkin. Pehmeä kuin mikä, ja sopii niin rannalle, juhlaan kuin kotipihaankin. Täydellinen kesämekko siis Noshin pehmeistä sydämistä. Mekko, jota lapsi on toivonut helmikuulta asti.

 

Riivalit olivat minullekin yllätys. Jenni Mäensivun piirtämä kuosi on ilmestynyt Käpysellä jo monessa värissä, minä innostuin vasta tähän pinkkiin. Lapsikin tykästyi. Mekkojen ei aina tarvitse olla kimalletta, ja jokainen lapsi saa olla päivänsä riivalina. Ainakin sen pienen hetken.

 

IMG_1621

IMG_1581

 

 

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:
4 kommenttia
      1. Kiitos Nanne!

        Mekin tykkäämme, lapsi on taas menossa jo mekko päällä heti aamun alkajaisiksi 🙂

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.