Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Laatikkotunika

3.4.2015

 

IMG_5254

IMG_5291

 

Varustauduin pääsiäisen juhlapyhiin ompelemalla jotain itselleni. Kahden vesirokon jyllätessä maaliskuussa vieraanamme jäi pääsiäisen suunnittelu ihan viime tinkaan. Siinä vesirokkojen lomassa ehti kuitenkin jopa vähän ommella, ja Noshin tumma keltainen ja vaaleampi harmaa joustocollege pääsivät vihdoin käyttöön laatikkotunikan muodossa.

 

Olin iskenyt silmäni Mainion ja Marimekon muodottomiin tunikoihin. Tiedättehän ne laatikot ilman vyötäröä, oikeita olkapäitä tai mitään muutakaan linjaa. Sellaisen kanssa kun ei haittaa syökö vähän ylimääräisiä suklaita, tunika mahtuu päälle myös pääsiäisen jälkeenkin.

 

Supermukavan pehmeä oloasu niin töihin kuin kotiinkin. Yritän tehdä kaappiini vain helppoja vaatteita jotka sopivat moneen eri tilanteeseen, ovat helposti yhdisteltävissä jo kaapissa oleviin vaatteisiin, ja sellaisia joista voi muokata jotain vielä mahdollisten kulumisten ilmetessä. Minä näen tässä jo tahra-taskun tuolla jossain helmassa.

 

Mehukekkerit toivottaakin tässä samalla mukavaa pääsiäistä myös ruutujen sille puolelle. Suklaat ja virkkuukoukut matkassa!

 

IMG_4964

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.