Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ommeltu Isänpäivälahja

9.11.2014

 

IMG_0448

IMG_0502

IMG_0509

IMG_0503

IMG_0513

Toteutin isänpäiväksi vihdoin miehen toiveen uusista olohousuista. Kankaan ostin jo elokuussa Ainolasta, ja se on suomalaista collegea. Kaveriksi pitkähihainen paita Noshin luomujerseystä.

Collegekangas loppui kesken jotta olisin saanut toteutettua miehen toiveen kätevistä taskuista. Nyt on tasku, mutta seuraavaan kertaan on kehittelemisen varaa. Harmaa on kätevä kissankarvojen piilottaja, ja vihdoin voin tuhota yhdet vanhat rikki menneet olohousut vaikka lasten housuiksi.

Lapset askartelivat kortit päiväkodissa, ja isompi toi kotiin vielä keksit aamupalalle. Isänpäivää juhlimme perinteiseen tapaan ravintolassa, tällä kertaa myös muiden sukulaisten seurassa. Hyvää isänpäivää kaikille iseille!

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.