Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tossutehdas

5.6.2014

En yleensä tee tilaustöitä. Muskarituttumme halusi kuitenkin samanlaiset tossut mitkä tein IsoSiskolle talvella, joten pitkän harkinnan jälkeen suostuin ompelemaan samanlaiset tossut myös heidän perheeseensä.

IMG_4011

Näistä inspiroituneena päätin muokata kaavani myös pienemmälle lapselle sopivaksi. Siinä samalla muokkasin pari kokoa lisää, ja kun vain saan skannerimme toimimaan niin laitan kaavan jakoon teillekin. Ompeluohjeiden kera toki. Näissä on yksi äärimmäisen hyvä ompelukikka käytetty, jotta vuorin pohja pysyy tossun pohjassa kiinni. Tästä lisää kuitenkin toivottavasti parin päivän sisällä.

PikkuSiskon tossut on tottakai farkusta. Muskaritossut taas kierrätetystä nahan palasta, jota olen itse vielä hieman käsitellyt nahanhoitoaineilla. Sisäkankaat myös kierrätettyä puuvillaa.

 

IMG_4114

IMG_4117

 

Voit jakaa tekstin vielä eteenpäin:

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.